Advocaten

Teddy Arkesteijn

Teddy Arkesteijn is sinds 1995 werkzaam als advocaat in strafzaken. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en heeft de specialisatie opleiding aan het Willem Pompe Instituut gevolgd. In het verleden is ze als docent verbonden geweest aan de Orde van advocaten. Ze is gespecialiseerd in het strafrecht.

Zij behandelt zaken die te maken hebben met fraude, witwassen, criminele organisatie, verdovende middelen, levens- en geweldsdelicten, zedenzaken, verkeerszaken, ontnemingszaken etc. Ze behandelt ook jeugdzaken, zowel civiel als strafrechtelijk.

Mr Arkesteijn heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd voor Strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht ieder kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op het gebied van strafrecht.

 

Ron van Boogert

Ron van den Boogert is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Hij werkt sinds 1996 als strafrechtadvocaat. Hij behandelt alle soorten strafzaken, waaronder drugszaken, zedenzaken, mensenhandelzaken , omvangrijke fraudezaken en moordzaken. Tevens doet hij jeugdstrafzaken.

Ron is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Bij het Willem Pompe Instituut heeft hij de specialisatieopleiding Strafrecht gevolgd.

In geval van spoed kunt u hem ook in het weekend bereiken op 06-144 35 460.

Ron heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd voor strafrecht. Op grond van deze registratie is hij elk kalenderjaar verplicht tien opleidingspunten te behalen op het gebied van strafrecht.